27.4.14

Poeziealbum plaatjes

Deze poëziealbum plaatjes kwam ik ook nog in de kast tegen. Er zitten hele mooie bij. Ik heb één plaatje gebruikt om in 'het' huisje te zetten.









knip-silhouet

Vorige week heb ik mijn oude kast bij mijn ouders opgeruimd en kwam toen een paar leuke dingen tegen, o.a. dit knip-silhouet van mij. Deze is door een kunstenaar in 2000 gemaakt in het Franse stadje Honfleur. Ik heb hem gelijk in een lijstje gedaan.



13.4.14

Cadeautje, knopen en het huisje



Een cadeautje voor de jarige. Als versiering een knoop van klei die ik al eerder gemaakt had.


Het huisje.


Deze knoophaken van HKliving hangen bij ons op de slaapkamer.

Pasen!

Het is bijna Pasen en dan mogen de chocolade eitjes natuurlijk niet ontbreken in huis. De vaas en het schaaltje komen bij mijn favoriete winkels vandaan. Het vaasje is van de Hema en het schaaltje is van de Sostrene Grene. De Sostrene Grene is een Deense winkelketen en is al een tijdje in Groningen te vinden. Ze hebben soms echt juweeltjes!

6.4.14

Witte onderzetters

De DIY onderzetters die ik een tijd geleden had gemaakt waren een beetje vies geworden. Ik vind ze nog steeds heel leuk en daarom heb ik gewoon nieuwe gemaakt, maar nu in het wit.


Recept koekjes

De koekjes zagen er zo lekker uit dat ik door verschillende lezers ben gevraagd of ik het recept online wilde zetten. Natuurlijk wil ik dat!


Wat heb je nodig:
- 160g bloem
- 115g boter
- 1 ei
- 180g witte basterdsuiker
- 180g witte chocolade
- 90g gedroogde cranberries

De oven moet je voorverwarmen op 200 graden. Meng de bloem, boter, ei en de suiker door elkaar. Hak de witte chocolade en meng deze samen met cranberries door het deeg. Maak 16 bolletjes van het deeg en druk ze plat tot ze ongeveer 1 cm zijn. Bak ze in circa 13 minuten gaar. 

Veel plezier!